Ladataan... Ladataan...

Anjoviskalaa paketissa ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
400 g Pakasteturskaa
0.5 tl suolaa
0.25 tl valkopippuria
0.25 tl timjamia
1 dl hienonnettua persiljaa
1 prk anjovisfileitä
1 rkl margariinia
Lisäksi
2 kpl porkkanaa raastettuna
0.5 rkl sitruunamehua
8 kpl perunoita
Valmistusohjeet

Sulata kalaa sen verran, että saat leikatuksi sen parin senttimetrin mittaisiksi paloiksi. Nosta kalapalat alumiinifolion päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

Hienonna anjovis ja levitä se kalan päälle. Hienonna pinnalle timjami ja persilja. Pane vähän rasvaa nokareina päällimmäiseksi. Sulje foliopaketti ja nosta se vadilla uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.

Raasta lisäkkeeksi pari suurta porkkanaa ja mausta raaste sitruunamehulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 253 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":99,"carbohydrates":101},"weight":{"fat":5.7,"alcohol":0,"protein":24.1,"carbohydrates":24.6},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":252,"weight":54.400000000000006,"percent":100}}}