Ladataan... Ladataan...

Ananaskakku rypsiöljyyn

Valmistusaineet 12:lle
3 kpl Kananmuna, kuoreton
2 dl Sokeri
2 dl Rypsiöljy
4 dl Vehnäjauho puolikarkea
2 tl Leivinjauhe
2 tl Vaniljasokeri
1 tlk Ananasmurska mehussa
5 g Appelsiininkuori
Valmistusohjeet

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset.

Valuta ananasmurska ja kääntele se ja appelsiinin kuoriraaste taikinaan nopeasti.

Kaada taikina voideltuun ja (korppu)jauhotettuun vuokaan (tai silikoniseen vuokaan) ja paista 175 asteisen uunin alatasolla 45-60 minuuttia. Kokeile kypsyys puutikulla.

Anna jäähtyä ennen leikkaamista paloiksi.

Yksi annos sisältää 292 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":126},"weight":{"fat":16.8,"alcohol":0,"protein":4.1,"carbohydrates":31.7},"percent_raw":{"fat":0.5130248259453176,"alchohol":0,"protein":0.0559700541879997,"carbohydrates":0.4310051198666827,"alcohol":0},"percent":{"fat":51,"alchohol":0,"protein":6,"carbohydrates":43,"alcohol":0},"total":{"kcal":293,"weight":52.599999999999994,"percent":100}}}

 
Sulje