Ladataan... Ladataan...

Ananaschutney

Valmistusaineet 6:lle
2 tl sinapinsiemeniä
1 rkl öljyä
1 kpl (keskik.) paloiteltua punaista paprikaa
50 kpl Hillosipulia
1 tlk (365 g) ananasmurskaa
0.5 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1 tl chilipippuria
1 tl suolaa
Valmistusohjeet

Kuutioi paprika ja hillosipulit. Kiehauta sinapinsiemeniä öljyssä, kunnes poksahtelu päättyy. Lisää paprika- ja hillosipulikuutiot ja kiehauta hetki. Lisää ananasmurska ja mausteet. Kuumenna seos.
Jäähdytä chutney. Se on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Tarjoa chutney esimerkiksi liha- tai broileriruokien lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 84 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":2.8,"alcohol":0,"protein":0.9,"carbohydrates":14.7},"percent_raw":{"fat":0.2881150274800145,"alchohol":0,"protein":0.04259380644060508,"carbohydrates":0.6692911660793803,"alcohol":0},"percent":{"fat":29,"alchohol":0,"protein":4,"carbohydrates":67,"alcohol":0},"total":{"kcal":83,"weight":18.4,"percent":100}}}

 
Sulje