Ladataan... Ladataan...

Ananas-salsa

Valmistusaineet 6:lle
1 g tuore ananas
1 kpl pieni purjo
3 rkl voita
1 dl makeaa chilikastiketta
Valmistusohjeet

Leikkaa ananaksesta kuoret. Halkaise ja leikkaa palat kahtia. Poista kova keskikohta ja lohko hedelmä. Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sulata voi paistinpannulla.
Lisää ananaspalat kuumalle pannulle. Sekoita muutama minuutti. Lisää purjo ja chilikastike.
Kääntele muutama minuutti. Tarjoa kylmänä tai kuumana lisäkkeenä.



Yksi annos sisältää 74 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":5.9,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":4.3},"percent":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":75,"weight":11.2,"percent":100}}}