Ladataan... Ladataan...

Ananas-kasvisporsasta

Valmistusaineet 4:lle
300 g Viljapossun kinkkusuikale
10 tl Rypsiöljy
1 rkl Soijakastike
125 g Purjosipuli
150 g Porkkana
300 g Kiinankaali
1 tlk Ananasviipale mehussa
1 dl Vesi
200 g Maissia
0.3 tl Mustapippuri
Valmistusohjeet

Kaada suikaleliha lautaselle lämpenemään siksi aikaa, kun käsittelet kasvikset. Kuutioi kuoritut porkkanat, viipaloi huuhdottu purjo ja kiinankaali. Kuumenna öljy paistosarissa ja lisää lihasuikaleet. Paista hetken aikaa. Mausta soijakastikkeella. Lisää porkkanakuutiot ja purjo, sekoittele hetken aikaa lastalla ja lisää vesi. Anna kypsyä muutama minuutti kannen alla. Lisää kiinankaalisuikaleet ja anna anna kypsyä sillä välin, kun avaat ananaspurkin ja maissipussin. Lisää paistokasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta mustapippurilla ja anna makujen tasaantua hetken aikaa. Tarkista maku. Lisäkkeeksi maistuu riisi-viljaseos, täysjyväpasta tai keitetyt perunat.

Vinkki

Voit lisätä ruokaan alkuvaiheessa myös raastettua inkivääriä.

Yksi annos sisältää 337 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":151,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":16.6,"alcohol":0,"protein":19.6,"carbohydrates":26.4},"percent_raw":{"fat":0.44738202192062393,"alchohol":0,"protein":0.2351517735906198,"carbohydrates":0.31746620448875623,"alcohol":0},"percent":{"fat":45,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":32,"alcohol":0},"total":{"kcal":338,"weight":62.6,"percent":100}}}

 
Sulje