Ladataan... Ladataan...

Ananas-inkiväärisorbetti

Valmistusaineet 4:lle
1 g Ananas, tuore, kuorittu
5 g Inkivääri, sushi-inkivääri
3 rkl Hunaja
100 g Mantelijauho, mantelijauhe, keskiarvo
2 kpl Kananmunan valkuainen
Valmistusohjeet

Vatkaa kananmunan valkuainen kovaksi vaahdoksi ja mausta hunajalla Sekoita siihen mantelijauhe. Pilko ananas ja sekoita inkiväärin kanssa. Yhdistä seokset ja laitan astia pakastimeen jähmettymään.
Ota sorbetti pakastimesta pois 10-15 minuuttia ennen tarjoilua. Tee jäätelökauhalla pallot tarjoilukulhoihin.

Yksi annos sisältää 210 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":122,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":59},"weight":{"fat":13.5,"alcohol":0,"protein":7.2,"carbohydrates":14.6},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":210,"weight":35.3,"percent":100}}}