Ladataan... Ladataan...

Amerikkalainen juustokakku

Valmistusaineet 4:lle
Pohja:
100 g Digestive-keksejä
2 tl vanilliinisokeria
50 g Sulatettua margariinia
Täyte:
300 g Maustamatonta tuorejuustoa
0.75 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
0.5 dl sitruunamehua
2 rkl maissijauhoja
3 kpl kananmunaa
2 dl kuohukermaa
Valmistusohjeet

Sulatetun margariinin voit korvata 50 g:lla sulatettua voita.

Jauha keksit ja sekoita pohja-ainekset keskenään. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Vatkaa täytettä varten juusto ja sokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon vanilliinisokeri, sitruunamehu ja maissijauhot.
Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset juustomassaan. Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma. Lisää vaahdot täytteeseen varovasti sekoittaen.
Kaada seos keksipohjalle ja paista juustokakkua 200 asteessa 10 minuuttia. Laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista tunti.

Yksi annos sisältää 751 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":521,"alcohol":0,"protein":53,"carbohydrates":177},"weight":{"fat":57.9,"alcohol":0,"protein":13.2,"carbohydrates":44.2},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":750,"weight":115.3,"percent":100}}}