Ladataan... Ladataan...

Amarantti-hirssipuuro jogurtin, hunajan ja siementen kera

Valmistusaineet 4:lle
25 g Cashewpähkinä
25 g Mantelirouhe
25 g Auringonkukansiemen
1 rkl Seesaminsiemen, punnittu kuorineen
0.5 rkl Fariinisokeri
0.5 dl Luomu amarantti
2.5 dl GoGreen Kuoreton Hirssinjyvä
6.5 dl Vesi
1 tl Kaneli
2.5 dl Rasvaton maito
50 g Pehmeät kuivatut viikunat
LISÄKSI:
1 prk Jogurtti kreikkalainen
4 tl Hunaja
Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Hienonna cashewpähkinät ja sekoita mantelirouheen, siementen ja sokerin kera. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille.

Paahda keskitasolla noin 8 minuuttia, kunnes sekoitus saa hieman väriä. Siirrä sivuun.

Huuhdo amarantti ja hirssi ja kaada kattilaan.

Lisää vesi ja kaneli ja kiehauta.

Alenna hieman lämpöä ja anna kiehua kannen alla noin 20 minuuttia.

Lisää maito ja hienonnetut viikunat, peitä kannella ja jatka keittämistä (aina silloin tällöin sekoittaen) noin 5 minuutin ajan, kunnes puuro on kypsää.

Tarjoa siemensekoituksen, jogurtin ja hunajan kanssa.

Yksi annos sisältää 456 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":123,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":262},"weight":{"fat":13.4,"alcohol":0,"protein":17.2,"carbohydrates":63.8},"percent_raw":{"fat":0.2708869033454774,"alchohol":0,"protein":0.15520285600247236,"carbohydrates":0.5739102406520502,"alcohol":0},"percent":{"fat":27,"alchohol":0,"protein":16,"carbohydrates":57,"alcohol":0},"total":{"kcal":456,"weight":94.4,"percent":100}}}

 
Sulje