Ladataan... Ladataan...

Ahvenfileitä sinappikermassa perunoiden kera

Valmistusaineet 4:lle
600 g Ahvenfileitä
Lisäksi
8 kpl keskikokoisia perunoita
Paistamiseen:
3 rkl voita
Sinappikastike:
4 dl kuohukermaa
1 dl smetanaa
3 rkl dijon-sinappia
0.25 tl mustapippuria
0.25 tl suolaa
0.5 dl silputtua tilliä
Valmistusohjeet

Paista ahvenfileet rapeiksi voissa. Kiehauta kattilassa kerma, smetana ja sinappi. Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää ahvenfileet kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Ripottele kastikkeen pinnalle runsaasti tillisilppua. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 773 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":545,"alcohol":0,"protein":123,"carbohydrates":105},"weight":{"fat":60.7,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":26.4},"percent":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":773,"weight":118.1,"percent":100}}}