Ladataan... Ladataan...

Agriborgin pinaattikeitto keitetyn kananmunan kera

Valmistusaineet 5:lle
500 g Pinaatti, tuore
1 ruukku Ruohosipuli
10 dl Kasvisliemi, laimennettu
0.25 tl Merisuola
0.25 tl Mustapippurirouhe
0.4 dl Täysjyvävehnäjauho, Sunnuntai, Raisio
5 kpl Kananmuna, keitetty
0.5 dl Kerma, vispikerma, 38% rasvaa, vähälakt., isk
2 rkl Rasvaseos, rasvaa 60%, oivariini
Valmistusohjeet

Sulata rasva pannulla. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää välittömästi kuuma kasvisliemi ja vispaa keitos tasaiseksi. Lisää pilkotut pinaatit ja anna kiehua matalalla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja tarjoile pilkotun ruohosipulin ja keitetyn munan kera (voit lisätä munanpuolikkaat keittoon).

Yksi annos sisältää 184 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":124,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":19},"weight":{"fat":13.8,"alcohol":0,"protein":10.1,"carbohydrates":4.6},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":184,"weight":28.5,"percent":100}}}