Ladataan... Ladataan...

Äyriäis-avokadopannu

Valmistusaineet 3:lle
250 g Mustekala
50 g Salottisipuli
2 kynsi Valkosipuli
0.5 kpl Chili, tuore
2 tl Rypsiöljy
100 g Paprika punainen
200 g Apetit Vihreitä papuja paloina
120 g Avokado kuorittu, kivetön
20 g Sweet chili sauce chilikastike
0.45 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Valmistusohjeet

Kuullota silputut valkosipulin kynnet ja sipuli, ja puhdistettu paloiteltu chili öljyssä pehmeäksi.

Lisää kuutioitu tai viipaloitu paprika ja sulaneet pakastepavut sekä tilkka vettä tai kalalientä. Anna hautua muutama minuutti kannen alla. Lisää vähän sulaneet äyriäiset ja kypsennä pari kolme minuuttia sekoitellen. Älä kypsennä liian pitkään, etteivät äyriäiset sitkisty ja kutistu olemattomiin. Lisää loppuvaiheessa kuutioitu avokado (voi olla kypsä tai vähän kova) ja anna sen kuumentua samanaikaisesti. Mausta limen mehulla ja sweetchilikastikkeella. Tarkista maku.

Vinkki

Kun tarjoat ruoan alkuruokana, sitä riittää ½ annosta.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":103,"alcohol":0,"protein":77,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":10.6,"alcohol":0,"protein":17.8,"carbohydrates":9},"percent_raw":{"fat":0.4711985369557901,"alchohol":0,"protein":0.35102668688549626,"carbohydrates":0.1777747761587136,"alcohol":0},"percent":{"fat":47,"alchohol":0,"protein":35,"carbohydrates":18,"alcohol":0},"total":{"kcal":219,"weight":37.4,"percent":100}}}

 
Sulje