Ladataan... Ladataan...

Täytetyt kesäkurpitsat

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl kesäkurpitsaa
1 kpl sipuli
1 rkl öljyä
1 kpl paprika
200 g herkkusieniä tai muita tuoreita sieniä
2 kpl valkosipulinkynttä
0.5 tl yrttisuolaa
0.25 tl mustapippuria
1 tl basilikaa
2.5 dl juustoraastetta (12% rasvaa)
Valmistusohjeet

Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra sisus lusikalla. Ruskista pannulla kevyesti hienonnettu sipuli. Lisää joukkoon viipaloidut sienet, kuutioitu paprika ja hienonnetun kesäkurpitsan sisus. Anna seoksen hautua noin 10 minuuttia ja mausta se.
Jaa seos koverrettuihin kesäkurpitsan puolikkaisiin ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200 asteen uuninlämmössä noin 30 minuuttia.

Yksi annos sisältää 178 kcal
0.65 0.35 Hiilihydr. Rasva Proteiini Alkoholi {"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":52},"weight":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":12.9,"carbohydrates":12.9},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":29}}}