Ladataan... Ladataan...

Mansikkahyytelö

Valmistusaineet 4:lle
1 l tuoreita tai pakastettuja mansikoita
1 dl mansikkamehua
0.5 dl sokeria
8 kpl liivatelehteä
0.5 dl mansikka vichyä
Valmistusohjeet

Perkaa ja viipaloi mansikat.
Pane liivatelehdet hetkeksi kylmään veteen.
Sulata vedestä puristetut liivatelehdet ja sokeri kuumennettuun mehutilkkaan.
Sekoita kylmään vichyyn sokeri-liivateliuos ja anna vaahdon laskeutua.
Lado viipaloidut mansikat hyytelö-tai kakkuvuokaan.
Kaada vichy-liivateseos mansikoiden päälle.
Anna mansikkahyytelön hyytyä kylmässä 4 tuntia ja kumoa se täysin hyytyneenä tarjoiluvadille.
Kasta vuoka veteen, niin hyytelö irtoaa helposti.

Yksi annos sisältää 117 kcal
0.65 0.35 Hiilihydr. Rasva Proteiini Alkoholi {"energy_split":{"kcal":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":0.3,"alcohol":0,"protein":4.1,"carbohydrates":22.2},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":82}}}