Ladataan... Ladataan...

KILOKLUBIN REKISTERISELOSTE

(päivitetty 18.1.2016)

1. Rekisterinpitäjä

Obesus Oy (Y-tunnus 2114776-5)
Keventäjät/Rekisteriasiat
PL 1
01151 SÖDERKULLA
puh. 0207 199130

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Hans Valldén, info@obesus.fi

3. Rekisterin nimi

Kiloklubin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin, maksunvalvontaan, vastatakseen kuluttajien lähettämiin tiedusteluihin ja palautteeseen, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisterinpitäjä käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot:

 

  • etunimi
  • sukunimi
  • sukupuoli
  • syntymäaika

 

Yhteystiedot:

 

  • katuosoite
  • postinumero
  • kaupunki
  • sähköpostisosoite

 

Terveydentilaan ja painonhallintaan liittyvät tiedot:

 

  • pituus
  • paino
  • muut vartalonmitat

Painonhallintaan liittyvät tiedot:

 

  • ruokailutottumukset
  • liikuntatottumukset
  • terveydentila
  • henkilökohtaiset merkinnät (omat tiedot)

 

Asiakkuuteen liittyvät tiedot:

 

  • jäsenyyteen liittyvät tilaustiedot
  • asiakastunniste
  • asiakastilatiedot
  • tarjonnanestotieto
  • hintatieto
  • maksutapatieto

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötiedot kerätään kuluttajilta joko asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä tai asiakassuhteen aikana taikka kuluttajien muun erillisen suostumuksen perusteella. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteristä saatavia tietoja.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteistot, joilla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten salauksin, huomioiden kuitenkin toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.