Ladataan... Ladataan...

Sormin syötävää meksikolaista

Iltojen hämärtyessä on aika järjestää ystävien kanssa fiesta. Maukas meksikolainen valmistuu helposti, kun kääreet eväille saa valmiina kaupasta.

Kana-paputacot (6 annosta)

3 rkl öljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 chili ilman siemeniä
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
1 tl korianteria
1 tl kanelia
50 g tummaa suklaata
1 dl kanalientä
1 dl appelsiinimehua
1/2 dl rusinoita
1 prk (400 g) pintopapuja
300 g kypsää pilkottua broileria
suolaa ja mustapippuria myllystä

Lisäksi:
4–6 tacokuorta
salaattia
silputtua tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1.Pilko ja kuullota öljyssä silputtu salottisipuli, valkosipuli ja chili.
2. Lisää pannulle jeera, korianteri sekä hetken päästä kaneli, pilkottu tumma suklaa, kanaliemi, appelsiininmehu, rusinat, valutetut pavut ja broileri.
3. Mausta seos pippurilla ja keitä hiljalleen, kunnes neste on melkein haihtunut ja seos on mehevän kiinteää.
4. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Pilko salaatti ja halutessa tuoretta korianteria.
6.Pane tacokuorien sisään salaattia. Lisää päälle kana-papumuhennosta ja ripottele päälle korianterisilppua.
Nauti heti.

Ruoan valmistus kestää 15 min.