Ladataan... Ladataan...

Sitruuna-tilli broileria

Tuore sitruuna ja tilli luovat nopean, yksinkertaisen ja nerokkaan kreikkalaisen kastikkeen haudutetulle broilerille.

Sitruuna-tilli broileria (1 annos,  kcal)

4 broilerin rintafilettä
3 rkl öljyä
1/2 sipulia, hienonnettuna
3 kynttä valkosipulia, murskattuna
2 dl kananlientä
2 tl vehnäjauhoja
2 rkl tiliä, hienonnettuna
1 rkl sitruunanmehua
pippuria ja suolaa

1. Mausta rintafileet suolaalla ja pippurilla. Laita pannuun 1,5 tl öljyä ja rintafileet kuumalle pannulle paistumaan. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, noin 3 min. per puoli. Nosta fileet lautaselle ja peitä foliolla.
2. Lisää pannulle 1,5 tl öljyä, hienonnettu sipuli ja murskatut valkospilun kynnet. Paista minuuntin verran. 
3. Sekoita kananliemi, jauhot, tilli ja sitruunanmehu keskenään kupissa ja lisää pannulle.
Valmistuaika puoli tuntia.

Tarjoa paahdetun parsakaalin ja täysjyväpastan kanssa.