Ladataan... Ladataan...

Raikas ceasar-salaatti

Kanassa ei käytetty rasvaista nahkaa, täysrasvainen majoneesi vaihdettiin kevyempään ja kaloripitoiset vehnäkrutongit ja pekoni jätettiin pois.

Raikas caesar-salaatti (4 annosta, 200 kcal/annos)

4 broilerin nahatonta rintafileetä
2 ruukkua roomansalaattia
1 kevätsipuli tai 1/2 ruukkua ruohosipulia
250 g kirsikkatomaatteja

Kastike
½ dl raastettua parmesaania
½ prk valutettuja anjoviksia
4 rkl vähärasvaista majoneesia
2 rkl kermaviiliä (max. 12%)
½ tl maalaissinappia
1 valkosipulinkynsi

1. Paista broilerin rintafileet, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsät, näin liha ei mene kuivaksi. Nosta fileet leikkuulaudalle odottamaan.

2. Revi salaatti. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi ja puolita kirsikkatomaatit.

3. Sekoita ainekset keskenään ja leikkaa broilerin rinnat siivuiksi annoksen päälle.

4. Soseuta kaikki kastikkeen ainekset keskenään sauvasekoittimella. Kaada salaatin päälle tai sekoita salaattiin ennen kuin laitat kanansiivut kauniisti päälle.

Valmistusaika 15 minuuttia.