Ladataan... Ladataan...

Pikapaistetut pavut

Vihreistä pavuista ja sienistä saat herkullisen ruoan lisäksi mainiosti kuitua.

Pikapaistetut pavut (4 annosta, 70 kcal/annos)

300 g vihreitä papuja
2 valkosipulinkynttä
100 g sieniä (kantarellia, tattia tai herkkusientä)
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
¼ tl vastarouhittua pippuria
½–1 rkl silputtua rakuunaa
1 rkl silputtua lehtipersiljaa

1. Huuhdo ja puolita pavut.
2. Puhdista ja pilko sienet, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuullota sieniä ja valkosipulia hetki öljyssä, lisää pavut ja kypsennä sekoitellen muutama minuutti.
4.Vähennä lämpö pieneksi, peitä pannu kannella ja anna hautua muutama minuutti.

Valmistuaika 15 minuuttia.