Ladataan... Ladataan...

Lohi-mozzarellasalaatti

Parhaita omega-3:n lähteitä ovat rasvaiset kalat kutenlohi, tonnikala, silli ja makrilli.

 

Ruokaisaa, maukasta ja chilikastike kruunaa salaatin.

Lohi-mozzarellasalaatti (4 annosta, 334 kcal / annos)


1 ½ l salaattiseosta (rucolaa, auringonkukanversoja, rapeaa salaattia)
1 avokado
1/2 sitruunan mehu
150 g mozzarellajuustoa (17%)
200 g graavisuolattua lohta siivuina
kastike
1 pieni chili
1 pieni valkosipulinkynsi
1 tl tuoretta, raastettua inkivääriä
1 limen mehu
2 tl sokeria
1 rkl kalakastiketta
1 rkl vettä
1 rkl hyvää oliiviöljyä

1. Huuhdo ja revi salaatit tarjoilulautaselle. Pilko avokadon hedelmäliha salaatin päälle. Pirskota sitruunamehu avokadoille.
2.  Valuta ja revi mozzarellajuusto salaatin joukkoon ja asettele lohisiivut päälle. Poista chilistä siemenet ja silppua se valkosipulin kanssa.
3. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kastike salaatin kanssa.
Valmistusaika: 15 minuuttia