Ladataan... Ladataan...

Lisää kasviksia! Vaihtoehtopasta kesäkurpitsasta

Kalorilaskuri kiittää kasviksista, mutta mitä jos niistä ei vain oikein pidä? Näiden vinkkien avulla puoli kiloa on helpompi saada täyteen!
Pasta on hyvää mutta valitettavasti myös melko kaloripitoista. Kesäkurpitsasta syntyy käden käänteessä herkullinen vaihtoehto, jonka valmistaminen on jopa nopeampaa kuin pastan keittäminen. Tämä lisuke sopii hyvin viljojen välttelijöille, laihduttajan ruokavalioon ja kaikille, jotka haluavat aterioihinsa vaihtelua.

Kesäkurpitsan mieto maku taipuu hyvin kaikenlaisten kastikkeiden kaveriksi – etkä oikeastaan edes huomaa, että pastan sijasta lautasesi onkin täyttynyt kasviksista!

Pasta kesäkurpitsasta
– Yksi pienehkö kesäkurpitsa syöjää kohden
– öljyä
– ripaus suolaa

Vuole kesäkurpitsasta kuorimaveitsellä ohuita, noin 1 cm leveitä suikaleita. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja paista suikaleita pari minuuttia, kunnes pinta on saanut vähän väriä, mutta rakenne on vielä napakka. Mausta ripauksella suolaa ja tarjoile haluamasi kastikkeen kanssa.