Ladataan... Ladataan...

Lisää kasviksia! Huijarin kuskus kukkakaalista

Kalorilaskuri kiittää kasviksista, mutta mitä jos niistä ei vain oikein pidä? Näiden vinkkien avulla puoli kiloa on helpompi saada täyteen!

Kukkakaali maistuu ja haisee pahalta, eikä sitä oikein voi käyttää muualla kuin tylsissä gratiineissa. Väärin!

Murumaiseksi rouhittu kukkakaali on vähähiilihydraattinen ja maukas vaihtoehto kuskusille tai riisille. Laihduttajan ruokapäiväkirja ilahtuu tästä reseptistä, sillä kaloreita on vain murto-osa vehnäkuskusin energiamäärästä. Hyvän kastikkeen kanssa paatuneinkin kukkakaalinvihaaja saattaa mennä lankaan.

Kuskus kukkakaalista

- Kukkakaali
- Paistamiseen öljyä
- Suolaa

1. Rouhi kukkakaalin kukinnot murumaiseksi tehosekoittimessa.
2. Kuullota muruseosta pannulla öljytilkassa muutamia minuutteja, kunnes se hieman pehmenee.
3. Mausta makusi mukaan suolalla, pippurilla, yrteillä tai muilla mausteilla.