Ladataan... Ladataan...

Helppo katkarapukeitto

Valmis tomaattimehu ja maustetut katkaravut ovat helpon keiton makoisat ainekset.

Helppo katkarapukeitto (4 annosta, 189 kcal/annos)

1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
6 dl tomaattimehua
6 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
2 tl fariinisokeria
1 dl tillisilppua
2 ps (á 180 g) katkarapuja (lisämakua saa, jos ravut on esimaustettu esimerkiksi limellä)

1. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä öljyssä kattilassa viitisen minuuttia. Älä ruskista.
2. Lisää nesteet, liemikuutiot ja fariinisokeri. Kiehauta.
3. Lisää tilli ja katkaravut. Kuumenna nopeasti, etteivät katkaravut sitkisty. Lisää halutessasi suolaa.
4. Tarkista maku ja tarjoa leivän kanssa.

Vinkki! Keiton sekaan sopii myös tomaattimurska.