Ladataan... Ladataan...

Curryllä maustettu kanasalatti

Keitetty ja liemessä jäädytetty kananrinta takaa mehevän lopputuloksen curryselle kanasalaatille. Täytä täysjyvä pitaleipä kanasalaatilla ja silputulla salaatilla.

Curryllä maustettu kanasalatti (1 annos, 259 kcal )

2 dl vähäsuolaista kanalientä
2 dl vettä
6 broilerin rintafilettä
1/2 dl vähärasvaista majoneesia
1/2 dl vähärasvaista luonnonjugurttia
1/2 dl mangososetta
2 tl currya
1 omena (esi. granny smith) paloiteltuna
1 rkl koritteja tai rusinoita

1.Laita kananliemi ja vesi kattilaan ja keitä.
2. Lisää rintafileet ja alenna lämpöä. Keitä niin kauan, että ovat läpi kypsiä, (10-12 min.).
3. Nosta kanat pois kattilasta, kaada keitin liemi päälle ja jäähdytä ainakin tunti tai yön yli.
4. Nosta rintafileet pois liemestä ja paloittele.
5. Sekoita majoneesi, jugurtti, mangosose ja curry kulhossa sekaisin.
6. Lisää fileet, omena ja korintit (rusinat). Sekoita kunnolla sekaisin.
Valmistuaika 1,5 tuntia.